Nova gamma de colors Dekton 2016

Nova gamma de colors Dekton 2016

Et presentem la nova gamma de colors Dekton 2016, material amb característiques úniques i amb possibilitats infinites d'aplicacions.

La nova gamma consta de 6 nous colors:

El BLANC CONCRETE:

Inspirat en el ciment. El seu caràcter industrial proporciona a aquest ciment blanc un color atrevit que romandrà intacte amb el pas del temps. Amb acabat texturitzat mat.

L'ALDEM:

Inspirat en la fusta natural, els tons grisos ressalten el color del material donant-li un aire de simplicitat.

El GADA:

Inspirat en la pedra natural. Un color extremadament natural on la seva textura barreja un acabat setinat amb la rugositat de la quarsita. Acabat amb textura mat.

El VALTERRA:

Un color càlid basat en tons vermell, cremes i marrons i amb un disseny lineal que imita els patrons de la fusta natural. Gràcies al seu acabat aspre-llis Dekton Valterra és un material càlid i natural.

El TRILIUM:

Inspirat en l'aparença industrial de l'acer oxidat, Trilium està compost d'una barreja de tons volcànics grisos, marrons i negres per crear un efecte oxidat que és sorprenentment suau al tacte. El seu contrast clar i fosc, crea un lleuger efecte metàl·lic que dóna a la superfície una aparença única.

L'ENTZO

Inspirat en la pedra natural, l'Entzo reflexa l'elegància i la subtilesa del calacatta Gold. Una base blanca amb tons grisos i daurats amb un suau acabat mat.