AquaSafe, nova col·lecció de parquet laminat de PERGO a Espai Ideal Manresa

AquaSafe, nova col·lecció de parquet laminat de PERGO a Espai Ideal Manresa

ESPAI IDEAL SOM DISTRIBUÏDORS OFICIALS DE PERGO A MANRESA

A Espai Ideal volem presentar-vos la nova col·lecció de parquets laminats Aquasafe.

Els parquets laminats ofereixen una resistència al desgast i una durabilitat incomparables. No obstant això, la resistència a l'aigua sempre ha estat un punt feble en el cas del parquet laminat. Ara, amb la incorporació de la tecnologia AquaSafe, Pergo defineix un nou estàndard en relació amb la resistència a l'aigua dels parquets laminats. AquaSafe crea una superfície hermètica que arriba fins al bisell i que evita de manera eficient que l'aigua penetri en el parquet.


REUNEIX PROTECCIÓ I DURABILITAT 


Els parquets laminats amb AquaSafe de Pergo estan protegits enfront de l'aigua i els líquids per tota la capa exterior de cada planxa i fins i tot fins als bisells. Això fa que l'aigua, la brutícia i les taques es quedin en la superfície, de la qual resultarà senzill eliminar-les. A més de ser resistents a l'aigua, això també permet que els parquets amb AquaSafe resultin higiènics i de fàcil manteniment.

AquaSafe també amplia la vida útil d'un parquet nou. La resistència a l'aigua ajuda a evitar que el parquet es dilati i que les seves vores s'aixequin, la qual cosa sol provocar una deterioració i un envelliment prematurs dels parquets laminats tradicionals.

A més d'això, Pergo no sols incorpora la resistència a l'aigua en la superfície, sinó que també ho fa en els bisells de manera específica. Gràcies a això, els seus usos són gairebé infinits: banys, vestíbuls d'hotels i fins i tot entrades de zones amb molta afluència, com les botigues de venda al detall.