ASCALE, acabats de pedres naturals a Espai Ideal Manresa

ASCALE, acabats de pedres naturals a Espai Ideal Manresa

ASCALE és el resultat de l'experiència durant més de mig segle en el sector ceràmic de la marca TAU i l'aplicació de l'última tecnologia en placa de gran format.

Les plaques de ASCALE les trobem en gruixos de 6, 12 i 20 mm i en format de 320×160 el que suposa una eina molt potent per als professionals de l'arquitectura, construcció i interiorisme per la seva resistència i polivalència.
A més, les seves plaques de 12 mm incorporen un reforç de malla de fibra de vidre en el dors que permet al material aconseguir valors màxims de resistència.

Gràcies a la seva experiència i les diferents aplicacions d'última tecnologia en el procés productiu, redueixen els temps de sinteritzat que pateix la pedra natural en exposar-se durant mil·lennis a altes pressions i altes temperatures millorant en prestacions fins i tot, a la pedra natural.

Les seves col·leccions s'adapten perfectament a les necessitats de tots públics, al seu catàleg de producte tenen tota mena de marbres, ciments, pedres, fustes, metalls i essencials. La seva missió és crear espais que evoquin sensacions de confort en tots els públics.

Gràcies a ASCALE podem gaudir dels acabats de les pedres naturals més icòniques amb les prestacions d'una placa d'última generació.